+31 (0)492 - 700292

info@verdala.nl

Ligurië

Onze locaties in Ligurië

Rebi Village Resort
4/5
Imperia – Ligurië – Italië

Barbecue toegestaan

Wifi

Prijs vanaf € 1.127* per week

* Prijs onder voorbehoud

Villa Giada Resort
3/5
Imperia – Ligurië – Italië

Wifi

Wasserette

Prijs vanaf € 1.512* per week

* Prijs onder voorbehoud

Vakantie naar Ligurië

Ligurië, de veelzijdige Italiaanse vakantiebestemming

In het noordwesten van Italië ligt de prachtige regio Ligurië. Deze regio heeft een veelzijdig aanbod voor elke vakantieganger. Of u nu houdt van rust of juist van drukte en of u nu graag actief bent of juist rustig aan doet. Allereerst heeft de regio qua natuur veel te bieden. De regio is dan ook mede bekend om zijn prachtige zandstranden. En het prachtige blauwe water heeft nog meer te bieden. De Ligurische zee biedt namelijk een thuis aan verscheidene soorten walvissen en dolfijnen.  Een bezoek aan het Aquarium is tijdens uw vakantie naar Ligurië ook zeker aan te bevelen. In dit geavanceerde centrum kunt u vele dieren uit de onderwaterwereld van dichtbij aanschouwen.

Zowel rust als reuring tijdens uw vakantie naar Ligurië

Rustzoekers zijn helemaal op hun plek in Ligurië. Er is veel natuur waardoor het een geliefde wandelbestemming is. De regio bevat tal van prachtige bossen met decennia-oude bomen. Ook vanaf de zee is genoeg te zien met de prachtige bergen en vele baaien en grotten. Naast de rust in de natuur is er ook genoeg te beleven voor wie van wat meer afwisseling houdt. Zo is er in diverse steden een bruisend nachtleven. Komt u in de buurt, breng dan ook een bezoek aan het beroemde casino in San Remo, de stad van de bloemen.

De Italiaanse Riviera

Van prachtige bergen en bossen tot de mooiste oude steden, Ligurië biedt het allemaal. Maar de grootste trekpleisters van de regio zijn toch de prachtige stranden. Ligurië wordt dan ook wel de Italiaanse Rivièra genoemd. Het water is op vele manieren te beleven. Van zonnebaden en walvis spotten tot scubaduiken en snorkelen.  Uiteraard speelt in deze regio, net als in de rest van Italië, lekker eten een grote rol. Probeert u maar eens de heerlijke wijnen en de lekkere lokale visgerechten. En wist u dat de originele pesto altijd gemaakt wordt van Ligurische olijfolie? Zeker het proeven waard tijdens uw vakantie naar Ligurië!

Bekijk onze bestemmingen in Ligurië!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!

© 2021 Verdala Family Holidays

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!