Kroatië

Onze locaties in Kroatië

Vakantie naar Kroatië

Bezoek Kroatië en trek er op uit! In de omringende natuur wachten vele prachtige sensaties erop om onthuld te worden.

Om Kroatië optimaal te ontdekken raden wij u aan om excursies te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Nationaal Park Krka of Nationaal Park Kornati, een halve dag kajakken, ziplinen over de Čikola-rivierkloof en jeepsafari’s om de schoonheid van het Dalmatische achterland te ontdekken.

Ga met ons mee op een 1,4 km lang zipline-avontuur voor een adrenalinestoot als geen ander. Tijdens deze tour geniet je van het adembenemende landschap van de Čikola River Canyon terwijl je afdaalt van 120 m tot 30 m hoogte. Deze excursie is ideaal voor families, vriendengroepen, stellen en alleenstaanden. U kunt ervoor kiezen om in paren of alleen af te dalen onder toezicht van ervaren gidsen.

Als je op zoek bent naar meer uitdaging, overweeg dan om een zipline-avontuur te combineren met een kajakervaring aan zee in Šibenik die je meeneemt door het Sint-Antoniuskanaal en langs de muren van het fort van Sint-Nicolaas, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Als alternatief kunt u het combineren met een onvergetelijke bergbeklimervaring onder het toeziend oog van erkende instructeurs.

Duiken wordt in Kroatië op meerdere locaties aangeboden, dus de onderwaterwereld is binnen handbereik. Er is een verscheidenheid aan duikplekken om te duiken, terwijl duikscholen duikcursussen voor beginners aanbieden.

  • Bestemming

  • Locatie types

  • Accommodatie types

  • Faciliteiten


Olivia Green Camping

4/5
Kroatië – Dalmatië – Tisno
Staanplaats – Stacaravan – Villa

Afstand vanaf Utrecht
1.614 km

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!