Istrië

Bekijk onze bestemmingen in Istrië

Filters


  • Locatie

  • Bestemming

  • Accommodatie type

  • Ligging

  • Faciliteiten

BiVillage (22)
BiVillage (20)
BiVillage (21)
BiVillage (1)
BiVillage (19)
BiVillage (25)
4/5

Bi Village

Kroatië - Istrië - Fažana
Met groot waterhindernisbaan in de zee
Grote camping
Bruisende camping met veel activiteiten
Appartement, Bungalow, Kamer, Staanplaats, Stacaravan
Afstand vanaf Utrecht 1.412km

Istrië is het makkelijkst bereikbare vakantiewalhalla in Kroatië

Istrië is het grootste schiereiland in de Adriatische Zee. Het wordt door drie verschillende landen gedeeld. Het grootste stuk bevindt zich in het noordwesten van Kroatië, maar ook Slovenië en Italië bevatten een deel van de regio. Istrië is een geweldige bestemming voor vakanties omdat het goed ontwikkeld is voor jong en oud. U vindt hier prachtige stranden met stralend weer, eilanden met exotische dieren en afdrukken van dinosauruspoten, historische steden en heuvelachtige binnenlanden met wijngaarden en groene bossen.

Zonovergoten stranden waar u zelf naartoe kunt rijden

Vanuit Nederland bent u een lange dag onderweg naar Istrië als u met uw eigen auto gaat. De rit duurt zonder pauzes ongeveer 15 uur. Met kinderen is het fijn om een stop te maken in Oostenrijk of Zuid-Duitsland. Als u eenmaal aangekomen bent, kunt u direct het heerlijke water van de Middellandse Zee induiken. In het zonovergoten Istrië regent het bijna nooit tijdens een vakantie in de zomermaanden. Het heldere water maakt het aantrekkelijk om urenlang met een snorkel op avontuur te gaan.

De bruisende historische steden van Istrië

Istrië is het meest verwesterde gedeelte van Kroatië. Het werd door de jaren heen door veel volkeren veroverd en bezet en er leven nog steeds veel mensen van Italiaanse afkomst in het Kroatische gedeelte. De levendige steden van deze regio zijn een lust voor mensen die graag musea bezoeken, gaan winkelen of gewoon lekker cultureel bezig willen zijn. Pula, Poreč en Rovinj zijn de grootste steden van het schiereiland, maar daarnaast zijn er nog tientallen andere oude vestingstadjes te vinden met een interessante geschiedenis.

Wijngaarden en bossen in de heuvelachtige binnenlanden

Het binnenland van Istrië is heuvelachtig en groen. U kunt er heerlijk wandelen door de groene bossen en langs de oevers van één van de mooie rivieren. Er zijn prachtige druipsteengrotten waar jong en oud hun ogen uitkijken en als u een beetje cultuur wilt snuiven dan kunt u één van de lokale wijngaarden bezoeken.

Waarom bij ons boeken?

Directe boeking

Wij boeken de accommdaties direct bij de campings, zonder tussenkomst van andere aanbieders!

Laagste Tarieven

Wij communiceren de laagste tarieven zodat u meteen kunt profiteren van alle kortingen die de camping hanteert.

Beste accommodaties

Gaat u met uw familie of met uw vrienden? Bij ons vindt u zorgvuldig geselecteerde accommodaties voor totale ontspanning en amusement.

Veilig en te vertrouwen

Bij Verdala kunt u veilig boeken. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en zijn altijd beschikbaar voor vragen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!

© 2022 Verdala Family Holidays

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!