Campanië

Bekijk onze bestemmingen in Campanië

Filters


  • Locatie

  • Bestemming type

  • Accommodatie types

  • Ligging

  • Faciliteiten

Santa Fortunata Village (14)
Santa Fortunata Village (20)
Santa Fortunata Village (22)
Santa Fortunata Village (10)
Santa Fortunata Village (27)
Santa Fortunata Village (1)
4/5

Santa Fortunata Village

Italië - Campanië - Sorrento
Dicht bij Vesuvius, Pompeï en Positano
Zeer geschikt voor kinderen en tieners
Middelgrote camping
Bungalow, Safaritent, Staanplaats, Stacaravan
Afstand vanaf Utrecht 1.882km

Campanië is één van de mooiste vakantieregio’s in Italië

In het zuidwesten van Italië ligt een regio met een indrukwekkende dramatische kustlijn, schilderachtige dorpjes, ruïnes uit de oudheid en een paar bruisende steden. Campanië is net als andere gebieden in het zuiden van Italië heerlijk authentiek gebleven hoewel er ieder jaar meer vakantiegangers van over de hele wereld naartoe reizen. In dit gebied zijn geweldige hotels en campings te vinden op prachtige plekjes in de natuur. U kunt er helemaal tot rust komen en/of van alles ondernemen. Campanië is een vakantieparadijs voor het hele gezin.

De wereldberoemde kust van Campanië

Tussen Napels en Salerno ligt de prachtige Amalfikust. Hier storten de bergen linea recta de zee in. Eén van de bekendste en mooiste provinciale wegen van Italië loopt langs deze kustlijn en biedt adembenemende uitzichten op de zee en de pittoreske dorpen die tegen de kliffen aangebouwd zijn. Miljoenen mensen komen elk jaar naar de Amalfikust om te genieten van de prachtige natuur en de authentieke stadjes met veel historische bezienswaardigheden. In het gebied zijn een aantal spectaculaire wandelroutes aangelegd die jong en oud betoveren met hun uitzichten.

Bruisende steden en historisch erfgoed

Tien van de 58 plekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, bevinden zich in Campanië. Het historische centrum van Napels is daarvan een voorbeeld. Deze bruisende provinciehoofdstad ligt aan het prachtige blauwe water van de Golf van Napels. Tijdens uw vakantie kunt u hier gebouwen bezoeken van allerlei volkeren die de stad in de laatste 3000 jaar bewoond hebben.

Mount Vesuvius en Pompeii

De indrukwekkende Mt. Vesuvius siert de skyline van Napels en vele andere steden en dorpen in Campanië. In het jaar 79 na Christus barstte deze vulkaan uit en begroef Pompeii, Herculaneum en vele andere Romeinse dorpen onder een meters diepe laag vulkanische as en puimsteen. Veel van de oude gebouwen zijn inmiddels uitgegraven en vormen één van de meest indrukwekkende archeologische vindplaatsen ter wereld. U kunt naar de top van Mt. Vesuvius wandelen voor een geweldig uitzicht. Dit maakt het verhaal compleet, vooral voor kinderen.

Waarom bij ons boeken?

Directe boeking

Wij boeken de accommdaties direct bij de campings, zonder tussenkomst van andere aanbieders!

Laagste Tarieven

Wij communiceren de laagste tarieven zodat u meteen kunt profiteren van alle kortingen die de camping hanteert.

Beste accommodaties

Gaat u met uw familie of met uw vrienden? Bij ons vindt u zorgvuldig geselecteerde accommodaties voor totale ontspanning en amusement.

Veilig en te vertrouwen

Bij Verdala kunt u veilig boeken. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en zijn altijd beschikbaar voor vragen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!

© 2022 Verdala Family Holidays

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!