+31 (0)492 - 700292

info@verdala.nl

Over ons

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over uw geboekte vakantie, bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen.

Contact

Wilt u liever telefonisch of per e-mail uw reis boeken? Of heeft u een vraag over uw reeds geboekte reis? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Vacatures & stage

Wil jij graag een zomer in het buitenland werken? Of zoek je een stage in Nederland? Bekijk onze vacatures en stages!

Wij staan voor u klaar en gaan een stapje verder om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Al meer dan 20 jaar ervaring binnen Europa in de toeristische sector en nu ook in Nederland!

Ons verhaal

Wij als geen ander weten wat u wilt

Uw vakantie is in goede handen! Wij bij Verdala Family Holidays weten als geen ander wat u wilt. Wij hebben zelf de nodige ervaring als touroperator maar ook als toerist. Verdala Family Holidays bestaat uit een team van enthousiastelingen die van hun werk hun hobby hebben gemaakt. Onze internationale toeristische ervaring begon meer dan 20 jaar geleden. Sinds 2010 verhuren wij ook onze eigen accommodaties in het buitenland. De ervaringen op het gebied van toerisme, management, juridisch en klantenservice heeft dit team er toe geleid om Verdala op te richten. Onze ervaring en uitgebreide talenkennis helpt ons om voor u de perfecte accommodaties te selecteren.

Jarenlang hebben wij zelf de verschillende internationale parken, resorts en campings bezocht als toerist en nu gaan wij nog steeds “als toerist” de parken bezoeken zodat we tijdens onze vakantie zelf de ervaring beleven zoals onze klanten. Alleen op deze manier blijven we op de hoogte en denken wij de klanten beter te begrijpen. Hierdoor kunnen wij net dat beetje meer bieden, waardoor we elk jaar ons aanbod en service kunnen verbeteren. Wij staan voor u klaar en gaan een stapje verder om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

We wish you a great holiday!

Team Verdala

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!

© 2021 Verdala Family Holidays

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!