Contact +31 (0)492 700 292

Residence Bouganvillage ★★★

Budoni - Sardinië – Italië

Residence Bouganvillage ligt op 1500 meter van de zee en op 8 km van San Teodoro. De appartementen bevinden zich in het gehucht Tanaunella, aan de kust van Budoni. Ze hebben allemaal een eigen ingang en zijn omgeven door prachtige tuinen. Een paar minuten van de woning bereikt u het centrum van het dorp Budoni en het strand van Agrustos en de jachthaven van Posada, met de prachtige stranden van San Giovanni en Orvili. De geschakelde appartementen zijn verdeeld over 2 verdiepingen, ze hebben allemaal een gemeubileerd terras of balkon, airconditioning en een volledig ingerichte kitchenette.

In de omgeving zijn tal van archeologische, natuurlijke en culturele bezienswaardigheden, evenals restaurants, bars en nachtleven.

Verdala Holidays biedt de volgende accommodaties aan op Residence Bouganvillage:

Residence Bouganvillage focus_keyword

Dichtstbijzijnde vliegveld
Olbia 40 km

1 mei – 21 oktober

Afstand vanaf Utrecht
1.690 km

Honden toegestaan

Wifi

✔ Zwembad
✔ Ligbedden

✔ Strand 1.5 km

Zee

Type strand Zand
Ligbedden aanwezig

✔ Restaurant
✔ Pizzeria
✔ Bar

✔ Speeltuin
✔ Voetbal
✔ Fietsverhuur

Activiteiten in de omgeving van Residence Bouganvillage

Op slechts 8 km afstand ligt San Teodoro, zomerlocatie van evenementen met beroemde internationale DJ’s en de beste clubs voor het zomerse nachtleven. Tussen Coda Cavallo en het eiland Tavolara is het mogelijk om bezoeken aan het beschermde mariene gebied van Punta Coda Cavallo, Tavolara, te organiseren. Windsurfen en kitesurfen zijn overal langs de kust mogelijk met centra en cursussen in San Teodoro. In de omgeving zijn er veel culturele bezienswaardigheden, zoals archeologische vindplaatsen, eten en wijnroutes, en de mogelijkheid om dieren in het wild, folklore en natuur te ontdekken.

Accommodaties