Contact +31 (0)492 700 292

Villa Giada Resort ★★★

Imperia - Ligurië - Italië

Villa Giada Resort is gebouwd op verschillende niveaus (terrassen) met diverse zwembaden en de hele dag zon. U heeft uitzicht op de heuvel van Porto Maurizio. Villa Giada Resort biedt u sport en ontspanning: U kunt tennissen, voetballen, basketballen of gewoon rustig genieten met een boekje aan het zwembad. Laat u heerlijk verwennen aan de Ligurische kust.

Dit resort is omringd door de prachtige natuur van de Ligurische kust. U vindt er kleurrijke bloemen, groene natuur en de blauwe zee. Elke avond hoort u de geluiden van de muziek op het panoramische terras en kunt u genieten van de smaak van de Italiaanse keuken. Geniet van de smaak en geur van de Ligurische keuken met haar karakteristieke kenmerken.

Vele toeristen over de hele wereld verbleven sinds 1993 voor een weekend of een vakantie in Villa Giada Resort. Elk jaar verwelkomen wij graag onze terugkerende en nieuwe gasten. Het park is al geopend vanaf eind februari en sluit pas weer eind oktober.

✔ Barbecueën toegestaan in gemeenschappelijke ruimte

Verdala Holidays biedt de volgende accommodaties aan op Villa Giada Resort:

Villa Giada Resort focus_keyword

Dichtstbijzijnde vliegveld
Nice (Fr) 89 km

28 February – 29 oktober

Afstand vanaf Utrecht
1.281 km

Wasserette

Wifi

✔ Zwembad
✔ Glijbaan
✔ Ligbedden
✔ Kinderbad

✔ Strand 2.5 km

Zwembaden Villa Giada Resort

Azzurra-zwembad (ongeveer 9m x 10m – diepte 1,40 m) met ligbedden en parasols.
Het water wordt verwarmd en het zwembad is dagelijks geopend, het gebruik van een badmuts is niet verplicht.
Zwembad Cascade is verdeeld in drie zwembaden: twee voor kinderen (6m x 4m – diepte 50cm) en één om te zwemmen (4m x 12m – diepte 1,40 m) met ligbedden en parasols.
Deze zwembaden zijn geopend vanaf 15 maart tot 31 oktober.

Het belangrijkste kenmerk van het bassin van de watervallen zijn de palmen, geplaatst in de tanks en watervallen tussen de niveaus.

Kenmerken zwembaden

Aantal zwembaden 2
Diepte, afmetingen 1.40m, 9m x 10m
Diepte, afmetingen 50cm, 6m x 4m
Openingstijd/datum zwembad van 9:00 uur tot 19:00 uur

Zee

U bevindt zich op 2,5 kilometer van het strand van Borgo Prino: hier vindt u de Baia Salata, het strand waarmee Villa Giada Resort een speciale prijs heeft afgesproken.

In Imperia zijn de stranden zowel zanderig als kiezelachtig. Het zand is aanwezig op de stranden in de jachthaven van Porto Maurizio, waar ook een strandresort aanwezig is. Het kiezelstrand van Galeazza in Imperia Oneglia, is zeer indrukwekkend voor de enorme rotsen die oprijzen uit de zee. Van bijzondere schoonheid is de klif van de Saracen-toren, ten westen van de oude stad van Porto Maurizio.

Type strand Zand
ligbedden te boeken bij receptie

✔ Restaurant
✔ Pizzeria
✔ Afhaalmaaltijd
✔ Bar
✔ Bar bij zwembad

Restaurant Villa Giada Resort

In het resort kunt u genieten van uw maaltijden in het restaurant “A Cassa Garba”, waar u de typische gerechten uit de Ligurische en Italiaanse keuken proeft. Het restaurant biedt een ontbijt- en diner service en houdt rekening met de verzoeken voor coeliakie, vegetarisch, veganistisch of iemand met een bepaalde voedselallergie.

Het ontbijtbuffet, biedt meer dan 80 warme en koude gerechten die u buiten kunt eten, in het ochtendzonnetje met uitzicht op de vallei en de zee

De kosten van het ontbijt bedragen € 15,00 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar, € 10,00 voor kinderen van 6 tot 12 jaar € 5,00 voor kinderen van 3 tot 6 jaar en gratis voor kleinere kinderen.

Het diner, geserveerd in twee ploegen om 19.00 uur en om 20.00 uur, biedt Ligurische en Italiaans specialiteiten. Het is raadzaam om vooraf te reserveren, dit kunt u doen bij de receptie of in het restaurant. “A Cassa Garba” biedt ook een afhaalservice, u kunt uw favoriete gerechten en pizza’s rechtstreeks van 18.00 tot 20.00 uur in het restaurant bestellen.

Er worden in dit restaurants ook verschillende kookworkshops georganiseerd. Vraag er naar bij de receptie!

Proeverijen

Proeverij van Ligurische ambachtelijke bieren

Ben je een fan van ambachtelijk bier? We bieden een proeverij van twee echte ales uit Ligurië, een keuze uit blond, rood of bitter. De proeverij zal worden vergezeld door regionale gerechten die goed aansluiten bij de gekozen bieren.

Aperitieven proeven

Een proeverij van de drie beroemdste Italiaanse aperitieven (Spritz, Americano, Negroni), geserveerd met regionale focaccia.

Vers brood

Villa Giada biedt u een service van vers brood voor het ontbijt, zodat u elke ochtend van verse croissants kunt genieten. De service is beschikbaar vanaf 7.30 uur.

Bar Villa Giada Resort

Overdag is de Sunset Bar, die u bij de receptie kunt vinden, beschikbaar voor drankjes, ijs en koffie.

✔ Speeltuin
✔ Voetbal
✔ Basketbal
✔ Tennis
✔ Mini golf
✔ Fietsverhuur
✔ Aqua gym
✔ Watersport

Animatie Villa Giada Resort

In het hoog seizoen is er een kids club en animatie voor kinderen en volwassenen.

Accommodaties