Contact +31 (0)492 700 292

Vakantie naar Ligurië

Ligurië, de veelzijdige Italiaanse vakantiebestemming

In het noordwesten van Italië ligt de prachtige regio Ligurië. Deze regio heeft een veelzijdig aanbod voor elke vakantieganger. Of u nu houdt van rust of juist van drukte en of u nu graag actief bent of juist rustig aan doet. Allereerst heeft de regio qua natuur veel te bieden. De regio is dan ook mede bekend om zijn prachtige zandstranden. En het prachtige blauwe water heeft nog meer te bieden. De Ligurische zee biedt namelijk een thuis aan verscheidene soorten walvissen en dolfijnen.  Een bezoek aan het Aquarium is tijdens uw vakantie naar Ligurië ook zeker aan te bevelen. In dit geavanceerde centrum kunt u vele dieren uit de onderwaterwereld van dichtbij aanschouwen.

vakantie naar Ligurie focus_keyword

Zowel rust als reuring tijdens uw vakantie naar Ligurië

Rustzoekers zijn helemaal op hun plek in Ligurië. Er is veel natuur waardoor het een geliefde wandelbestemming is. De regio bevat tal van prachtige bossen met decennia-oude bomen. Ook vanaf de zee is genoeg te zien met de prachtige bergen en vele baaien en grotten. Naast de rust in de natuur is er ook genoeg te beleven voor wie van wat meer afwisseling houdt. Zo is er in diverse steden een bruisend nachtleven. Komt u in de buurt, breng dan ook een bezoek aan het beroemde casino in San Remo, de stad van de bloemen.

De Italiaanse Riviera

Van prachtige bergen en bossen tot de mooiste oude steden, Ligurië biedt het allemaal. Maar de grootste trekpleisters van de regio zijn toch de prachtige stranden. Ligurië wordt dan ook wel de Italiaanse Rivièra genoemd. Het water is op vele manieren te beleven. Van zonnebaden en walvis spotten tot scubaduiken en snorkelen.  Uiteraard speelt in deze regio, net als in de rest van Italië, lekker eten een grote rol. Probeert u maar eens de heerlijke wijnen en de lekkere lokale visgerechten. En wist u dat de originele pesto altijd gemaakt wordt van Ligurische olijfolie? Zeker het proeven waard tijdens uw vakantie naar Ligurië!

Bekijk onze bestemmingen in Ligurië!

Rebi Village Resort focus_keyword

LIGURIË

Het park is omringd door de typische heuvels van het Ligurische landschap. Het is ontworpen om de gasten plezier en ontspanning te bieden.

Villa Giada Resort focus_keyword

LIGURIË

Villa Giada Resort biedt u sport en ontspanning: u kunt tennis, voetbal, basketbal spelen of gewoon ontspannen met een boek bij het zwembad.