Contact +31 (0)492 700 292

Villaggio Turistico Innamorata ★★★

Capoliveri (Elba) - Toscane - Italië

Villaggio Turistico Innamorata ligt direct aan zee in de prachtige baai van Innamorata op het eiland Elba. Harmonisch geïntegreerd in de mediterrane vegetatie die het omringt, is het de ideale plek om een unieke vakantie van ontspanning en plezier door te brengen op Elba.

De baai is één van de meest betoverende plekken van de Toscane en dankt zijn naam aan een oude legende die door de eeuwen heen mondeling werd doorgegeven. Elk jaar wordt deze legende herdacht op 14 juli met historische kostuumparades door de steegjes van de stad Capoliveri en vervolgens wordt het strand verlicht door wel duizend fakkels.

Het magische complex Villaggio Turistico Innamorata bestaat uit drie gebouwen op verschillende afstanden van het zandstrand van Innamorata.

✔ Totaal 60 accommodaties

Verdala Holidays biedt de volgende accommodaties aan op Villaggio Turistico Innamorata:

Andere accommodaties bij Villaggio Turistico zijn op aanvraag. Stuur ons een e-mail.

Villaggio Turistico Innamorata focus_keyword

Dichtstbijzijnde vliegveld
Pisa 153 km

22 mei – 15 oktober

Afstand vanaf Utrecht
1.471 km

Honden toegestaan

Wifi

✔ Zwembad
✔ Kinderbad
✔ Ligbedden

✔ Strand 300 m

Zwembad Villaggio Turistico Innamorata

Het zwembad is 18 m x 10 m. Ook een apart kindergedeelte aanwezig. Gratis gebruik van ligbedden bij het zwembad.

Zee

Het Innamorata-strand vertegenwoordigt een magische ontmoeting tussen zee en natuur, blauw en groen, water en aarde. Innamorata werd ooit “Cala de lo ferro” (Iron Cove) genoemd vanwege zijn minerale oorsprong. Het is een zandstrand, waarvan de uiteinden zijn omgeven door prachtige rotsen, ideaal om te vissen. Het strand is half vrij en half uitgerust met ligbedden. Er is een speciale regeling zodat onze gasten tegen voordelige prijzen de ligbedden kunnen huren.

Kenmerken zwembaden

18m x 10m
1,40m diep

Zee

Afstand tot zee is 300 meter

✔ Restaurant
✔ Pizzeria
✔ Bar

✔ Minimarkt
✔ IJssalon

Restaurant Villaggio Turistico Innamorata

Conte Domingo

Conte Domingo is een typisch Italiaans restaurant met een terras met uitzicht op zee en een pergola met wijnranken. Bij zonsondergang wordt de sfeer magisch, kleuren en geuren worden gecombineerd met de speciale smaak van onze gerechten, meestal op basis van verse zeevruchten. Laat u in deze romantische setting leiden door de ervaring en vriendelijkheid van Fausto bij het kiezen van het menu dat uw diner speciaal maakt. Elke avond open van eind mei tot begin september.

Lo Scialà

Het restaurant kijkt uit over het strand en is het echte hart van dit complex. En het is hier dat wie het appartement boekt in de formule Bed & Breakfast, Half of Volpension een uitgebreid ontbijtbuffet en maaltijden aan tafel zal vinden met een keuze uit het menu à la carte. Het restaurant is ook beschikbaar voor de gasten in de formule Residence. Het menu biedt heerlijke vis- en vleesgerechten, warme flatbread-broodjes voor de lunch en geweldige pizza’s voor het diner. Bovendien wordt vanaf medio juni tot begin september na het avondeten bij de “Scialà” verrijkt door de Animatie-avonden. Open voor lunch en diner gedurende het hele werkseizoen van Villaggio.

✔ Speeltuin
✔ Voetbal
✔ Tennis
✔ Tafel tennis

✔ Aqua gym
✔ Fietsenverhuur
✔ Watersport

Animatie Villaggio Turistico Innamorata

Van midden juni tot begin september. Op zaterdag is het animatieteam beschikbaar bij de receptie om nieuwkomers te verwelkomen en alle informatie over het programma voor de week te geven.

Groepsdanslessen

Rock met het animatieteam van Villaggio. In de arena van het restaurant “Lo Scialà” of op het strand leer je de stappen van de beroemdste groepsdansen.

Aerobics/Aquagym

Dagelijks een lesje aerobics of aquagym om het lichaam fit te houden.

Miniclub

Laat uw fantasie de vrije loop met onze Miniclub; elke dag meer nieuwe activiteiten. Van 5 tot 12 jaar oud, een kindvriendelijke club met spelletjes en sport om bij elkaar te blijven en nieuwe vrienden te maken.

Babydance

Dans en muziek speciaal voor kinderen die acteurs worden in onze show!

Avondshows

Avondshow georganiseerd in de arena van het restaurant “Lo Scialà”.

Sportvoorzieningen Villaggio Turistico Innamorata

Maak van uw vakantie een unieke, spannende en fascinerende ervaring. Erfgoed en betoverde plaatsen op een steenworp afstand van de Villaggio Turistico Innamorata. Ontdek de geschiedenis van dit eiland op grappige manieren en met behulp van ons dorp kunt u de oude en wilde natuur van dit paradijs herleven. Mountainbike, trekking, duiken: we huren de benodigde uitrusting en we helpen onze gasten die deze activiteiten in Elba willen beoefenen.

Trekking

Ontdek Elba zoals u dit niet zou verwachten! Het voorgebergte van Calamita biedt wandelpaden van zeldzame schoonheid, door de industriële geschiedenis, maanlandschappen, de kleuren van de mineralen, de aard van het Nationaal Park en de fantastische zeegrens.

Mountain bike

De fiets is een perfecte manier om de meest wilde en ongerepte natuur van ons eiland te ontdekken. Geniet van een unieke ervaring, weg van de stress van de stad en volledig ondergedompeld in een ongelooflijk landschap. De mijnen van Monte Calamita bieden paden met verschillende moeilijkheidsgraden voor iedereen, van sporters tot gezinnen.

Nordic walking

Mooie wandelpaden op de berg Calamita, in het hart van de Toscaanse archipel, bewonderend het onvergetelijke landschap en het ontdekken van de mijnarcheologie in het mijnpark van de “Vallone” en “Ginevro”.

Duiken

Voor duikliefhebbers is de zee van Elba bijna een droom die uitkomt. Liefhebbers van zee, snorkelen en duiken vinden allemaal een verborgen schat op de zeebodem: ondiepten, afbrokkelende rotsen, grotten, scheepswrakken en onderwater aardverschuivingen die diep naar beneden vallen, een thuis voor vele kleurrijke en adembenemende vormen van leven.

Tennis

Sporten op vakantie is nog leuker. De tennisbaan van Villaggio Turistico Innamorata is beschikbaar voor haar gasten.

Voetbal

Elke week organiseert het animatieteam leuke voetbaltoernooien voor alle leeftijden.

✔ Massage

Accommodaties