Contact +31 (0)492 700 292

Residence Fontana Barone ★★★

Cefalù - Sicilië - Italië

Niet ver van Cefalù ligt Residence Fontana Barone. Een kleine oase van rust vol met tropische, gekleurde planten en bloemen. De ideale plek om uw vakantie door te brengen met uw familie en vrienden, weg van het alledaagse lawaai en de stress. Uw vakantie in Fontana Barone wordt onvergetelijk dankzij de comfortabele villa’s en het aangename zwembad. De gezellige gazebo met bar en speelgelegenheid voor de allerkleinsten is het ontmoetingspunt van dit park. Hier kunt u de Siciliaanse avonden doorbrengen in goed gezelschap.

Cefalù, de oude stad van Arabisch-Normandische oorsprong, bekend als “La Perla del Tirreno”, oftewel “De parel van de Tyrreense Zee”, wordt al enige tijd tussen de “mooiste dorpen van Italië” geplaatst. Deze stad biedt bezoekers een mix van cultuur en architectonische schoonheid. De Arabisch-Normandische kathedraal, de overblijfselen van de megalithische muren, de Tempel van Diana en het kasteel bovenop de rots die over de stad uitkijkt, zijn enkele overblijfselen van de verschillende beschavingen van de afgelopen eeuwen.

Cefalù, slechts 70 km van Palermo verwijderd, ligt op een zeer centrale positie ten opzichte van het eiland, hierdoor is het een ideale springplank voor excursies naar de meest beroemde plaatsen van Sicilië.

Verdala Holidays biedt de volgende accommodaties aan op Residence Fontana Barone:

Residence Fontana Barone focus_keyword

Dichtstbijzijnde vliegveld
Palermo 94 km

1 maart – 31 oktober

Afstand vanaf Utrecht
2.448 km

Barbecue toegestaan

Wifi

✔ Zwembad
✔ Glijbaan
✔ Ligbedden
✔ Kinderbad

✔ Strand 600 m

Zwembad Residence Fontana Barone

Bij het zwembad vindt u ligbedden en parasols. Het zwembad heeft een ondiep gedeelte van 90 cm en loopt tot 250 cm diep. een klein gedeelte van het zwembad is gescheiden voor het gebruik van de kleinere kinderen.

De openingstijden van het zwembad zijn van 9:30 uur tot 13:00 uur en van 14:30 uur tot 18:30 uur.

Kenmerken zwembad

Diepte, afmetingen 90cm – 250cm
Openingstijd / datum Vanaf 9:30 uur tot 13:00 uur en van 14:30 uur tot 18:30 uur

Zee

Type strand Zand
Ligbedden aanwezig

✔ Restaurant
✔ Pizzeria
✔ Afhaalmaaltijd

✔ Bar

Restaurant Residence Fontana Barone

De openingstijden van de Gazebo zijn van 09:30 uur tot 13:00 uur en van 15:30 uur tot 23:00 uur.

✔ Tafel tennis
✔ (Pool) biljart
✔ Fietsverhuur

Accommodaties