Contact +31 (0)492 700 292

Vakantie naar Italië

Vakantie naar Italië

Een vliegreis van slechts enkele uren, een kleine dag autorijden of een avontuurlijke treinreis, dat is alles wat er nodig is om in Italië te belanden. Naast een korte reis heeft Italië ook alle andere benodigdheden voor een ideale vakantie. Het fijne klimaat is daarvan natuurlijk een goed begin. Ook het heerlijke Italiaanse eten en de goede wijnen zijn een vermelding waard.  Tel daarbij op de hagelwitte stranden, de prachtige natuur en de vele mooie steden en in Italië vindt u zeker wat u zoekt.

 

Ontdek de prachtige natuur tijdens uw vakantie naar Italië

Die mooie hagelwitte stranden met helderblauw water, roepen vaak toch wel het ultieme vakantiegevoel op. In Italië vindt u veel van deze stranden. Langs de kust, aan het Gardameer en natuurlijk aan de mooie eilanden die het land rijk is. Maar de stranden zijn niet het enige natuurschoon dat Italië te bieden heeft. Van prachtige, ruige bergen en eeuwenoude bossen tot lieflijke hellingen vol boomgaarden, u vindt het er allemaal. Het land is dan ook bij uitstek geschikt voor het uitoefenen van vele uiteenlopende activiteiten. Bewonder het mooie water tijdens een kano- of zeiltocht of begeef uzelf onder water tijdens het scubaduiken. Ook voor activiteiten als wandelen, fietsen, golfen, bergbeklimmen en paardrijden is alle gelegenheid.

 

De vele culturele parels van Italië

Op cultuurgebied heeft Italië zo mogelijk nog meer te bieden. De mooiste historische steden zijn in het land te bewonderen, waarbij vele authentieke details bewaard zijn gebleven. Verspreid over Italië zijn ook vele prachtige gebouwen als kastelen en kloosters te vinden. Voor een culturele rondreis is dit land dan ook een uitstekende bestemming. Maar zeker voor de vakantieganger die cultuur, natuur en strand wil combineren tijdens zijn vakantie, is Italië het vakantieland bij uitstek.

Kies hieronder uw regio, bekijk onze locaties en boek uw volgende vakantie naar Italië!

ITALIAANSE REGIO'S

ONZE LOCATIES

Uw vakantie naar Italië begint hier. Zoek een locatie uit ons assortiment. Staat uw favoriete locatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op en vertel ons waar u naar toe wilt en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zullen contact opnemen met de desbetreffende locatie en voor u bemiddelen.

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER

Sign up for our newsletter and we keep you updated about our new locations and offers.