Contact +31 (0)492 700 292
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort
 • Rebi Village Resort

Rebi Village Resort - Ligurië

★★★★

Rebi Village Resort, een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur en op een steenworp afstand van de zee. Het park is omringd door de typische heuvels van het Ligurische landschap. Ons toeristenoord is ontworpen om de gasten plezier en ontspanning te bieden. Er zijn tuinen aangelegd waarin u de typische Mediterraanse planten en bloemen kunt terug  vinden.

De voorzieningen zijn met elkaar verbonden door brede steegjes die u te voet of met de fiets kunt bereiken. De architectonische vormen, de binnenpleinen, de tuinen, het mooie zwembad en de strategische ligging tussen de zee en het achterland maken van Rebi Village de beste keuze voor uw vakantie in de Riviera van Ponente! Er is gratis Wifi over het gehele complex inclusief de accommodaties.

Barbecueën toegestaan Ja, in barbecue gebied

Receptie

Receptie Ja
Openingstijden Receptie hoog seizoen 8:00 – 10:00 uur en 16:00 -18:00 uur
Laag seizoen alleen in de ochtenden


Dichtstbijzijnde vliegveld
Nice(Fr) 89 km


1 april 2021 – 30 september 2021


Barbecue toegestaan


Wifi 


Afstand vanaf Utrecht
1.279 km


Wasserette

✔ Zwembad
✔ Kinderbad
✔ Ligbedden

✔ Strand 1.5 km

Zwembad

Een indrukwekkend zwembad ondergedompeld in een oase van groen verwelkomt onze gasten en verzekert hun totale ontspanning en plezier door de meest opvallende sensaties gecreëerd door cervicale watervallen, chromotherapie en ontspannende bubbels. Een ruimte speciaal voor de jongere waar ze veilig kunnen spelen. Het zwembad is geopend van begin mei tot eind september. Voor de kleintjes is er een ondiep gedeelte in het zwembad, in het midden is het zwembad 1,40 meter. In juli en augustus vinden er twee keer per week wateraerobics lessen plaats.

Diepte, afmetingen In het midden 1.40 m diep, 200m2
Openingstijden/datum zwembad Van begin mei tot eind september

✔ Restaurant
✔ Pizzeria
✔ Bar
✔ Minimarkt 500 m

Restaurant

Binnen het pand vindt u een gezellige bar met een groot terras met uitzicht op het charmante zwembad, waar u kunt genieten van onze voorstellen die een selectie van wijnen en typische producten van ons grondgebied ontspannen en proeven. De bar is geopend voor ontbijt, lunch en voorgerechten van 15 juni tot 5 september. Heeft u zin in een barbecue? Hiervoor kunt u naar het speciaal ingerichte barbecue en picknick gedeelte in de schaduwrijke olijfboomgaard. In de nabije omgeving vindt u een supermarkt, apotheek, kiosk voor kranten en tabak en een pizza restaurant.

✔ Speeltuin
✔ (Beach) volleybal
✔ Tafel tennis
✔ Aqua gym (hoogseizoen)

Sportvoorzieningen

Op het park en in de omgeving is veel te doen. Indien u een beetje sportief bent aangelegd kunt u excursies met de fiets, te voet of te paard boeken. In de maanden juni, juli en augustus kunt u kanoën. Verder zijn er mogelijkheden tot sportvissen en kunt u zelfs dineren of lunchen op een typische vissersboot. In het hoog seizoen kunt u yogalessen boeken (privé of collectieve lessen). Wasserette inclusief strijkplank en strijkijzer beschikbaar.

Accommodaties