Contact +31 (0)492 700 292
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village
  • Il Club degli Amici Camping Village

Il Club degli Amici - Lazio

★★★

Een onvergetelijke vakantie in contact met ongerepte natuur, de wonderen van de zee, het landschap en zijn tradities! Club degli Amici Camping Village ligt aan de kust, omringd door het platteland en is ideaal gelegen voor het verkennen van een gebied dat rijk is aan Etruskische geschiedenis. Het is een mooi vakantieoord met groepen chalets en huisjes, allemaal in de comfortabele schaduw van de pijnbomen. Het ziet eruit als een klein dorp waar de sfeer vertrouwd en vriendelijk is. Club degli Amici Camping Village is een uitstekend uitgangspunt voor het bezoeken van lokale natuurlijke en archeologische attracties.

Barbecueën toegestaan Ja, in barbecue gebied

Receptie

Receptie Ja
Extra info Speciaal behendigheidstraject voor honden


Dichtstbijzijnde vliegveld
Rome Fiumicino 114 km


9 april 2020 – 19 september 2020


Barbecue toegestaan


Honden toegestaan


Wasserette


Wifi 


Afstand vanaf Utrecht
1.537 km

✔ Direct aan het strand

Zee

Club degli Amici Village, aan de Tyrreense kust van de Maremma Laziale, beschikt over een gunstige ligging direct aan een groot zandstrand. Het park wordt omring door planten, bloemen, een uitgestrekt dennenbos en zandduinen tot aan zee. Voor liefhebbers van de natuur en van alledaagse comfort, bevindt zich op slechts 300 m een uitgerust privéstrand, dat toegankelijk is via een klein paadje. Er staan ligbedjes, parasols, kano’s en waterfietsen tot de beschikking van de gasten van Club degli Amici. Daarnaast biedt Club degli Amici ruime open velden, hondenstrand en behendigheidstrajecten voor degenen die niet op vakantie willen gaan zonder hun trouwe vriend.

Type strand Zand
Ligbedden Ja

✔ Restaurant
✔ Pizzeria
✔ Bar
✔ Minimarkt

Restaurant

Proef de lokale keuken en ga voor een diner op basis van vis of een eenvoudige pizza in het gezelschap van vrienden na een lange dag aan zee.

Bij de bar/restaurant van Club degli Amici kan worden genoten van talrijke specialiteiten van de traditionele keuken, vergezeld van een goed glas lokale wijn. Ons restaurant biedt ook halfpension of volpension om een volledige flexibiliteit te kunnen garanderen, die voldoet aan uw behoeften.

✔ Speeltuin
✔ Voetbal
✔ Basketbal
✔ Volleybal
✔ Tennis
✔ Tafel tennis
✔ Watersport
✔ (Pool) biljart

Animatie

Een team van entertainers staat voor u klaar om u de hele dag te vermaken met gezamenlijke activiteiten, van wedstrijden tot feesten. Tijdens een dagje aan het strand kunt u sportlessen volgen en deelnemen aan wedstrijden en spelletjes, en ’s avonds worden er themafeesten, karaoke- en dansavonden en cabaretvoorstellingen georganiseerd. De juiste mix van betrokkenheid met onze gasten en discretie. Het resultaat is een mooie samenkomst van zorgeloosheid en professionaliteit. Voor de kleintjes is er de mini club en een speeltuin. In het vakantiepark is een speeltuin te vinden voor de kinderen en een tafeltennis- en biljarttafel, een speelzaal, reuzedamspel en beachvolleybal- en vijf-tegen-vijf voetbalveld.

Sportvoorzieningen

Ook sportliefhebbers kunnen genieten van een vakantie bij Club degli Amici Village. Energie, beweging en vermaak en een heleboel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en de strijd aan te gaan tijdens de verschillende wedstrijden die worden georganiseerd door het animatieteam. Naast de klassieke sporten op kunst- of grasvelden, zoals voetbal en tennis, leent de kust zich ook uitstekend voor watersporten zoals kitesurfen en zeilen. Club degli Amici beschikt ook over een zeilschool en heeft overeenkomsten met de kitesurfschool Kite School Liquido.

ACCOMMODATIES