Contact +31 (0)492 700 292

Camping aan het Gardameer

Vele Nederlanders trekken elk jaar weer opnieuw naar een camping aan het Gardameer in Italië. Het is dan ook niet te voorkomen dat u tijdens een bezoek verliefd wordt op het prachtige meer en de pittoreske dorpen en steden die eraan grenzen. Het Gardameer staat bekend om zijn milde klimaat en fijne watertemperatuur; ideale omstandigheden voor veel strandplezier tijdens de vakantie. Behalve zonnen en zwemmen zijn er ook vele activiteiten te beleven op het water. Vrijwel elke watersport kan hier worden beoefend. Bekijk hieronder onze campings aan het Gardameer.

De ideale locatie voor geschiedenisliefhebbers

Langs de kust van het meer is het een waar walhalla voor liefhebbers van geschiedenis, kunst en architectuur. Talloze kastelen, kloosters, musea en monumenten sieren de kust. Daarnaast zijn de prehistorische nederzettingen in het Valtenesi gebied of de overblijfselen van de Romeinse villa’s  in Desenzano en Toscolano zeker een bezoek waard.

Ook de spa’s in het historisch centrum van Sirmione en het 13e-eeuwse Scaliger-kasteel zijn echte trekpleisters. Het mooie centrum van Riva del Garda aan de noordkant van het meer geeft een kijkje in architectuur van vroegere tijden en is ook een populaire tussenstop voor fietsers. Daarnaast is dit een ideale locatie voor een vakantie vol natuur en activiteit.

Een sportieve vakantie aan het Gardameer

Bent u een liefhebber van stoere sporten of doet u het liever rustig aan? Voor iedereen is er een geschikte activiteit aan het Gardameer. Stoere sporten als raften, bergbeklimmen en deltavliegen maar ook wandelen en fietsen voor degenen die van een iets rustiger tempo houden. Ook de fanatieke golfers hoeven hun sport tijdens de vakantie niet te missen. Helemaal tot rust komen? Er zijn vele fijne spa’s in het gebied.

Cultuur opsnuiven, sporten, zonnebaden en tot rust komen; alles is mogelijk aan het Gardameer.

Bekijk onze bestemmingen aan het Gardameer!

Villenpark Sanghen

GARDAMEER

Omgeven door groen en op korte loopafstand van de oevers van het grootste meer van Italië, is camping Villenpark Sanghen aan het Gardameer de ideale locatie voor avontuurlijke mensen die willen genieten van vrijheid in de open lucht, in direct contact met de natuur.