Contact +31 (0)492 700 292

Sinds half december zit Nederland weer in een nieuwe lock-down. Deze lock-down heeft een impact op ons allemaal. Tevens heeft Premier Rutte het dringende verzoek uitgesproken om tot eind maart niet naar het buitenland te reizen.

Wij kunnen u gerust stellen dat indien u voor de periode na eind maart boekt of heeft geboekt, u tot een bepaalde periode kosteloos kunt annuleren (u bent alleen de reserveringskosten verschuldigd). Wij houden verder de ontwikkelingen rondom de corona maatregelen in de gaten en zullen u zo snel mogelijk op de hoogte stellen van eventuele ontwikkelingen en gevolgen voor uw geboekte vakantie.

Laten we hopen dat door deze maatregelen iedereen gezond is en blijft en dat we binnenkort weer volop kunnen genieten van het mooie Italië!

Vakantie 2021

Door de vele onzekerheden begrijpen wij dat u liever wacht met het boeken van uw vakantie voor dit jaar. Wij kunnen u echter gerust stellen dat u uw vakantie altijd kosteloos kunt annuleren tot en met 31 maart 2021. Op deze manier kunt u dan toch profiteren van de vroegboekkortingen bij de verschillende locaties en heeft u alvast een plaatsjes gereserveerd naar uw favoriete vakantiebestemming.

Profiteer nu van de volgende voorwaarden:

✔ Vroegboekkorting bij vele locaties
✔ Kosteloos annuleren t/m 31 maart 2021
✔ Aanbetaling 30% binnen 8 dagen
✔ Bij annulering wordt uw aanbetaling binnen enkele dagen terugbetaald
✔ Zekerheid van uw favoriete vakantiebestemming

Wilt u weten wat de voorwaarden zijn om Italië binnen te reizen? Vul dan onderstaande vragenlijst in. (Engelstalig)

https://infocovid.viaggiaresicuri.it/index_en.html

Top destinations