+31 (0)492 - 700292

info@verdala.nl

Lilybeo Camping & Residence
2/5

Italië - Sicilië - Marsala

Lilybeo Camping & Residence

Accommodaties
Staanplaatsen - Appartementen
Grootte
Kleine overzichtelijke camping
Omgeving
Omgeven door wijngaarden en olijfbomen

Op een paar minuten afstand van de prachtige zandkust van Marsala ontdekt u oude sites die rijk zijn aan geschiedenis en traditie, gastvrije restaurants, unieke plekken en prachtige zonsondergangen. Dit is de perfecte plek om de wijncultuur en culinaire tradities te bezoeken van Sicilië.

Op het uiterste puntje van het eiland, in het hart van de Middellandse Zee, ligt Camping Lilybeo Village, het ideale startpunt voor een bezoek aan de nabijgelegen Favignana, Erice, San Vito lo Capo, Segesta, Selinunte, het archeologische park van Marsala, de archeologische eiland Mothia en de lagune van Stagnone, een bevoorrechte bestemming voor liefhebbers van vliegers en windsurfers.

✔ Totaal 50 plaatsen

1 januari – 31 december

Dichtstbijzijnde vliegveld Trapani 22 km

Afstand vanaf Utrecht
2.650 km

Wifi

Rolstoel vriendelijk

Ontdek onze accommodaties

Op het uiterste puntje van Sicilië

Op het uiterste puntje van het eiland, in het hart van de Middellandse Zee, ligt Marsala, een stad met een oud hart, van Fenicische oorsprong met Griekse, Romeinse, Arabische, Normandische, Zwabische, Anjouse en Spaanse invloeden.

Marsala, een stad die rijk is aan artistieke, archeologische en ecologische schoonheden, een stad met een rijke geschiedenis en tradities, die een van de belangrijkste economische en toeristische bronnen in de zee heeft, terwijl de landbouw, met zijn zeventigduizend hectare wijngaarden, de industrie voedt van wijn: meer dan een miljoen hectoliter per jaar aan witte, rode en likeuren, inclusief de nobele Marsala.

Marsala stad van wijn, bloemen, aardbeien, keramiek, windsurfen en kitesurfen en gastronomie, zout en molens, geschiedenis, kunst, archeologie en tradities.

Marsala is het ideale startpunt om West-Sicilië in al zijn natuurlijke schoonheden te ervaren.

Populaire bestemingen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!

© 2021 Verdala Family Holidays

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op € 200 korting op je volgende vakantie!